Alcohol (IPA)

Klik hier voor het uitgebreide assortiment reinigingsdoeken

!
Sanicur
:: Beschikbaarheid:.
RM3480400

Hand desinfecterende alcoholgel 100 ml. flacon

Sanicur hygienische handgel is gemaakt op basis van alcohol en zorgt voor schone handen. Voor een hygiënische werking gebruikt u elke keer na het wassen van uw handen de Sanicur handgel. De handgel is antibacterieel en helpt tegen het overdragen van virussen en bacteriën. Deze handige flesjes van 100 milliliter kunt u overal mee naartoe nemen. Reist u bijvoorbeeld veel met het openbaar vervoer of moet u veel handen geven op kantoor? Een goede hygiene is belangrijk. We komen dagelijks in contact met miljoenen bacteriën. Desinfecterende handgel biedt de juiste bescherming tegen bacteriën, waar u ook bent! En door het kleine formaat van dit flesje is het eenvoudig om altijd bij je te dragen.

CMT
:: Beschikbaarheid:.
RM3480310

Hand desinfecterende alcoholgel 100 ml. flacon

CMT® Hand Disinfection Gel is een op alcohol gebaseerd handdesinfectie product ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels, voor gebruik zonder naspoelen. CMT® Hand Disinfection Gel bevat een uiterst effectieve combinatie van de werkzame stoffen ethanol en isopropanol. De toegevoegde glycerine helpt een schrale huid voorkomen en geeft de huid een zacht en glad gevoel. CMT® Hand Disinfection Gel is toegelaten bij het CTGB onder toelatingsnummer 14623 N, daarnaast is de combinatie van werkzame stoffen getest door een onafhankelijk instituut op veilig gebruik in de voedingsmiddelensector. klik hier voor meer informatie. Op dit moment niet leverbaar.

Stoko
:: Beschikbaarheid:.
RM8830810

Desinfectieschuim voor handen op alkoholbasis

Deb InstantFOAM® Complete is het eerste handdesinfectieschuim op alcoholbasis ter wereld dat zowel compleet virusdodend als bacteriedodend is en combineert in één uniek product een oplossing voor alle desinfectiebehoeften. Zonder parfum en zonder kleurstoffen.Kan zonder water gebruikte worden en biedt een totaaloplossing voor handdesinfectie waarbij veiligheid en gebruiksvoorkeur worden gecombineerd met een uiterst doeltreffende breedspectrum biocidewerking. Deb InstantFOAM® Complete doodt 99,999 % van de meeste kiemen in 30 seconden. Uitvoering: 47 ml. flacon.

Longs XL
:: Beschikbaarheid:.
RM0027527

Alcoholreiniger IPA 250 ml. flacon

Wij verzoeken u om bij afname van grotere hoeveelheden contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

Universele Isopropanol reiniger. Zeer zuiver Isopropanol voor het reinigen van printkoppen, rubber rollen, fijnmechanica, optische instrumenten en printplaten. Ook voor het verwijderen van waterbestendige inkt. Flacon 250 ml. Alcoholpercentage: 99,8 %. Beperkt leverbaar.
Longs XL
:: Beschikbaarheid:.
CL3150206

Verstuiver voor alcoholreiniger

Losse verstuiver passend op bovenstaande flacon alcoholreiniger. Met de verstuiver is een efficiënter en zuiniger gebruik van de alcoholreiniger mogelijk. Beperkt leverbaar.

Longs XL
:: Beschikbaarheid:.
AJ1112400

Alcoholreiniger IPA 400 ml. spuitbus

Wij verzoeken u om bij afname van grotere hoeveelheden contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

Universele Isopropanol reiniger. Zeer zuiver Isopropanol voor het reinigen van printkoppen, rubber rollen, fijnmechanica, optische instrumenten en printplaten. Ook voor het verwijderen van waterbestendige inkt. Spuitbus 400 ml. Beperkt leverbaar.

AF
:: Beschikbaarheid:.
TB1500100

Safepads 100 stuks

Grote, in isopropyl alcohol geimpregneerde doekjes. De doekjes zijn gemaakt van niet-pluizend non woven materiaal en uitzonderlijk sterk. Niet geschikt voor gevoelige oppervlakten. Safepads SPA100. Beperkt leverbaar.