Handreinigers

!
Sanicur
:.
RM3480400

Handgel 100 ml. flacon

Met de handgel reinig je je handen zonder water. De handgel is makkelijk in gebruik en droogt binnen enkele seconden. De handen worden binnen enkele seconden gereinigd en extra verzorgd. De toegevoegde glycerine vermindert huidirritatie en beschermt de handen tegen uitdroging. Gebruik de handgel alleen op zichtbaar schone en droge handen. Wrijf de gel in met een wasbeweging en zorg dat alle huidoppervlakken in aanraking komen met de gel. Dit is een cosmetisch product. Bevat 63% alcohol.

CMT
:.
RM3480310

Hand desinfecterende alcoholgel 100 ml. flacon

CMT® Hand Disinfection Gel is een op alcohol gebaseerd handdesinfectie product ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels, voor gebruik zonder naspoelen. CMT® Hand Disinfection Gel bevat een uiterst effectieve combinatie van de werkzame stoffen ethanol en isopropanol. De toegevoegde glycerine helpt een schrale huid voorkomen en geeft de huid een zacht en glad gevoel. CMT® Hand Disinfection Gel is toegelaten bij het CTGB onder toelatingsnummer 14623 N, daarnaast is de combinatie van werkzame stoffen getest door een onafhankelijk instituut op veilig gebruik in de voedingsmiddelensector. Bevat 85 % alcohol (80% ethanol en 5 % isopropanol). Klik hier voor meer informatie.
Stoko
:.
RM8830810

Desinfectieschuim voor handen op alkoholbasis

Deb InstantFOAM® Complete is het eerste handdesinfectieschuim op alcoholbasis ter wereld dat zowel compleet virusdodend als bacteriedodend is en combineert in één uniek product een oplossing voor alle desinfectiebehoeften. Zonder parfum en zonder kleurstoffen.Kan zonder water gebruikte worden en biedt een totaaloplossing voor handdesinfectie waarbij veiligheid en gebruiksvoorkeur worden gecombineerd met een uiterst doeltreffende breedspectrum biocidewerking. Deb InstantFOAM® Complete doodt 99,999 % van de meeste kiemen in 30 seconden. Uitvoering: 47 ml. flacon.