Installatie- en isolatietesters

Klik hier voor uw digitale catalogus van Fluke.

!
Fluke
:.

Installatietester 1660-serie

De testers van de 1660-serie verifiëren de veiligheid van elektrische installaties in woningen en in commerciële en industriële toepassingen. Ze kunnen garanderen dat de vaste bedrading veilig is en correct is geïnstalleerd, zodat deze voldoet aan de eisen in IEC 60364 en alle relevante lokale normen.

Fluke
:.
FL7916620

Installatietester 1662

De Fluke 1662 is een robuuste installatietester met basisfuncties. De Fluke 1662 biedt u de betrouwbaarheid van Fluke, een eenvoudige bediening en alle testcapaciteit die u nodig hebt voor basistests van installaties.

Klik hier voor meer informatie.

Fluke
:.
FL7916630

Installatietester 1663

De Fluke 1663 is de ideale tester voor professionele storingstechnici. Dit instrument is ideaal voor professionele gebruikers: krachtige functionaliteit, geavanceerde meetfuncties en toch eenvoudig te gebruiken. De bediening is intuïtief en is snel aan te leren door alle medewerkers op locatie.

Klik hier voor meer informatie.

Fluke
:.
FL7916640

Installatietester 1664 FC

De Fluke 1664 FC is de enige installatietester die aangesloten apparaten beschermt tegen schade tijdens isolatietests en waarmee u uw testresultaten draadloos via smartphone kunt delen met medewerkers of klanten. De voorafgaande isolatietest van Fluke (patent aangevraagd) voorkomt dat u tests uitvoert terwijl er apparaten zijn aangesloten op het systeem. Dit helpt onbedoelde schade te voorkomen en houdt uw klanten tevreden. Bovendien geniet u bij de Fluke 1664 FC van de kracht van Fluke Connect. U kunt nu testresultaten rechtstreeks van uw Fluke 1664 FC naar uw smartphone versturen en deze resultaten doorsturen naar leden van uw team. U kunt feedback en suggesties krijgen en zelfs werkorders naar uw werklocatie laten sturen. U kunt uw testresultaten ook opslaan naar uw Fluke Cloud™-opslag. U hoeft niet langer uw gegevens op papier te noteren met het risico dat u fouten maakt. Met cloudopslag hebt u een snelle, veilige en nauwkeurige manier om al uw testgegevens op te slaan en testcertificaten te maken met Fluke DMS.

Klik hier voor meer informatie.

Fluke
:.

Isolatietesters 1500-serie

Als u een voordelig geprijsd instrument nodig hebt voor het uitvoeren van alge-mene isolatietests, hoeft u niet verder te zoeken dande nieuwe serie isolatie-testers van Fluke. De Fluke-isolatietesters 1503 en 1507 zijn compact, robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Door de meerdere testspanningen van beide modellen zijn deze instrumenten uitermate geschikt voor tal van toepassingen op het gebied van probleemoplossing, inbedrijfstelling en preventief onderhoud. Extra functies, zoals de probe met afstandsbediening, besparen u tijd en geld bij het uitvoeren van metingen.

Fluke
:.
FL7915030

Isolatietester 1503

Testspanning naar keuze voor vele toepassingen. Speciale probe met afstands-bediening voor eenvoudig en veilig meten. Automatische ontlading van capacitieve spanningen voor extra veiligheid van de gebruiker. Detectie van spanningvoerende stroomkringen voorkomt, voor extra veiligheid van de gebruiker, isolatietests bij spanningen > 30 V. Automatische uitschakeling zodat batterijen langer meegaan. Groot display met achtergrondverlichting. Doorbeltestfunctie (200 mA).

Klik
hier voor meer informatie.

Fluke
:.
FL7915070

Isolatietester 1507

Testspanning naar keuze voor vele toepassingen. Extra testspanningen 50 V, 100 V, 250 V. Speciale probe met afstandsbediening voor eenvoudig en veilig meten. Automatische ontlading van capacitieve spanningen voor extra veiligheid van de gebruiker. Detectie van spanningvoerende stroomkringen voorkomt, voor extra veiligheid van de gebruiker, isolatie-tests bij spanningen > 30 V. Bespaar tijd en geld met de automatische berekening van de polarisatie-index en de diëlektrische absorptieverhouding. Automatische uitschakeling zodat batterijen langer meegaan. Groot display met achtergrondverlichting. Doorbeltestfunctie (200 mA) Vergelijkingsfunctie (pass/fail) voor snelle, herhaalde metingen. 

Klik
hier voor meer informatie.