Testapparatuur

!
Value
:.
S13993003

Multi network kabel + poE Tester

Continu├»teitstest voor coaxkabels met BNC-connectoren en 8-polige datalijnen met ingebouwde RJ-45 connectoren. Het apparaat herkent geopende en kortgesloten (draad/kabel of draad/shield)-verbindingen. Een tweeregelig display (LED) geeft achtereenvolgend aan welke pin van de RJ-45 connector aan het einde van kabel A is verbonden met welke pin aan het einde van kabel B. Handmatige of automa-tische schakeling mogelijk. Bij een kortsluiting lichten meer dan twee LED's gelijktijdig op. Het apparaat heeft twee RJ-45 aansluitingen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen kabels in de muur worden getest. Twee adapter kabels (BNC/RJ-45) worden geleverd voor het testen van coaxkabels. PoE check: Met de PoE Finder kan de netwerkbeheerder te weten te komen of een netwerkkabel wordt geleverd  via PoE. Sluit de te testen netwerkkabel aan. De LED van de PoE finder zal oplichten als de kabel wordt voorzien van stroom. Batterij (niet inbegrepen): 1x 9V (6LR61 / AM-6).

Value
:.
S13993001

Multi netwerk kabeltester

Voor het snel testen van RJ45/UTP, RJ45/STP bekabeling. OPEN,  Kortsluiting en CROSS Test - Functie. LED display voor alle 8 aders.  Melding doormiddel van  van geluid. Step/ Auto-Select Functie. Batterijen fout display. Compacte afmeting, ideaal voor onderweg. Opbergtas. Ideaal bij LAN-Installaties. Inclusief 9 volt batterij.

Beha-Amprobe
:.
MM5000001

Kabeltester LAN-1

Handzame kabeltester voor het snel opsporen van kortsluitingen, kabelbreuken of verkeerde aansluitingen. Geschikt voor diverse soorten datakabels en connectoren zoals 10/100 base-T, 10-base-2, en RJ45 modulairkabels. Snelle 90/NO-90 test. Duidelijk overzicht van de bedrading via het LED display. Kabels kunnen indivi-dueel of automatisch (doormiddel van pulstechniek) getest worden. (Incl. 9 volt batterij).

Extech
:.
EX0040180

Kabelzoeker en toongenerator 40180

Kabelzoeker en toongenerator voor het eenvoudig identificeren van draden en kabels. Geschikt voor het traceren van draden, continue-testen, testen van een lijn (lijn vrij, bezet of bellend) en het vaststellen van een lijnspanning. Geïsoleerde krokodilklemmen voor losse kabels en modulairstekers voor het rechtstreeks verbinden van telefoon (RJ11) of internetnetbekabeling (RJ45). Ingebouwde speaker met ge-voeligheidsinstelling. Afmetingen: kabelzoeker 228 x 57 x 25 mm. en toongenerator 64 x 64 x 38 mm. Gewicht: 272 gr. Incl. batterijen en draagtas. Klik hier voor meer informatie.

Lantest
:.
DG1301337

Lantest Pro kabeltester

Handzame tester voor het snel testen van UTP netwerkkabels. Testen van 8-polige UTP netwerkkabels met RJ45 steker op doorvoer, open verbindingen, kortsluiting (kern/kern of kern/afscherming), gekruisde, verdraaide of gesplitste paren. Testen van de afscherming. Testen van patchkabels verzonken in muren doormiddel van de afstandseenheid. Debug modus voor snelle fout indentificatie. Automatische stroomspaarstand. Compleet met afstandeenheid, RJ45 minikabel en tasje (excl. 4 AAA batterijen).