Precisierollen en ringen

                                                                      

De toepassingsgebieden van onze producten zijn universeel voor drukken, lijmen, doseren, geleiden, binden, aandrijven et cetera. Voor elk specifiek gebruik in bijvoorbeeld stempelautomaten, postverwerkingsmachines, optische apparaten, faxen, printers, bursters, ontwikkel-machines, vouwwalsen en drukpersen kunnen wij rollen leveren volgens de door u gestelde eisen.

Onze expertise en service leveren een wezenlijke bijdrage leveren aan drie belangrijke criteria:

Kwaliteit
De kwaliteit van elke machine is in hoge mate afhankelijk van de conditie van de rollen. Dit geldt niet alleen voor nieuwe machines, maar zeker ook voor gebruikte. Het tijdig herbekleden van rollen kan van vitaal belang zijn. Wij produceren rollen in vrijwel alle rubber- en kunststoftypes en -varianten en uiteraard in de gewenste hardheden.

Prijs
Door efficiënte productiemethoden zijn wij in staat tegen scherpe prijzen te leveren, ook bij kleine aantallen. Het opnieuw bekleden van rollen is aanzienlijk goedkoper dan vervanging door nieuwe rollen, omdat u geen nieuwe kernen nodig heeft.

Levertijd
Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen: orderacceptatie, planning en productie binnen een slagvaardig team op basis van goede afspraken zijn onze garantie voor snelle levering.

De rollen ondergaan de volgende bewerkingen:

Nieuwe kernen worden volledig ontdaan van verontreinigingen.
Na binnenkomst van uw gebruikte rollen wordt het 'oude' rubber totaal verwijderd en de kern wordt volledig ontdaan van verontreinigingen.
De lagerpassingen worden gecontroleerd alsmede de slingering en parallelliteit van de kern.
Zonodig wordt dit direct gecorrigeerd.
Het oppervlak van de kern wordt iets opgeruwd en vetvrij gemaakt om een goede rubberhechting te krijgen.
Volgens een door ons ontwikkeld procedé wordt de kern voorzien van nieuw rubber in de gewenste kwaliteit en hardheid.
Na afkoeling wordt de rol op lengte gemaakt en geslepen. Het slijpproces voltrekt zich in meerdere fases op speciaal ontworpen slijpbanken met nauwgezette precisie.
Zowel de kwaliteit van de gebruikte soort rubber en het slijpproces voldoen aan alle eisen en specificaties, zoals gesteld door de producenten van de machines, waarvoor de rollen zijn bedoeld.

Wij nodigen u graag uit uw offerteaanvragen bij ons te plaatsen. Onze specialisten zijn u graag van dienst.